Gyakran Ismételt Kérdések

Ez a társas inkább felnőtteknek készült. Viszont szigorúan ellenjavalt akut krízishelyzetben lévő, kóros elmeállapotú és pszichiátriai kezelés alatt álló személyeknek, illetve akik súlyos személyiségzavarral küzdenek.

A Zarándok társas csak ezen a weboldalon rendelhető meg. Személyes átvételi lehetőség nincs, a kiszállítás Magyarországon belül ingyenes.

Igen. Ha már korábban vásároltál játékot, akkor van online hozzáférésed és pályád is. Ha a pálya megsérült, vehetsz újat, és természetesen ilyenkor csak a pálya árát kell kifizetni. Ha még nincs játékod, akkor online hozzáférésed sincs, ilyenkor külön pályát sem vásárolhatsz csak úgy magában. A fentiekből következik, hogy első vásárlóként pályát és online hozzáférést csak együtt vehetsz, teljes áron.

Nem. A hozzáférés csak pályával együtt jár.

Nem. Ha a résztvevők mindegyike mobilon játszik, akkor mindenkinek kell saját belépési lehetőség, de ezért nem kell fizetni. A játék vásárlásakor a vevő (mondjuk a házigazda) a sajátján felül összesen hat felhasználót tud beregisztrálni. Ők ezzel a vendég játékos belépővel tudják használni az online felületet.

Rendszeresen tartunk fizetős, játékvezetővel irányított csoportjátékokat. Ezekre a programokra az „Eseménynaptár” oldalon lehet jelentkezni.

Résztvevőnként kb. 30 perccel számolhatsz, de ez függ a kérdések mélységétől, a résztvevők személyiségétől is. Szabhattok limitidőt is a játékhoz. Ilyenkor az idő lejárta után összegzitek a kérdésekkel kapcsolatos megértéseket, vagy egy másik alkalommal folytatjátok a társasozást onnan, ahol abbahagytátok.

A hasonló ezoterikus társasokkal ellentétben, a Zarándokhoz nem kell képzett játékvezető, otthon, magatokban is játszhatjátok. Persze, ha ettől jobb eredményt reméltek, vagy bizonytalanok vagytok, fordulhattok játékvezetőhöz is.

Igen. Kiteríted a pályát és egyedül lépegetsz. De kérhetsz gyors üzenetet a pálya nélkül is, csak a kártyákból húzva. (Erről részletesebb leírást a társas használati útmutatójában olvashatsz.)

Várj egy-két napot, hogy dolgozzon benned az információ, majd ismét nézd át a húzott és leírt gondolataidat. Ha van módod, beszéld át valakivel, gondolkodjatok együtt. Az eddig megértettek alapján fogalmazz meg egy újabb kérdést és néhány nap múlva játssz még egyszer. Keress meg egy gyakorlott játékvezetőt és kérj időpontot az egyik csoportjába. Az is előfordulhat, hogy a válasz mélyebb megértésére még nem állsz készen, vagy karmikusan el van zárva tőled. De elsősorban vizsgáld meg a kérdést! Jól fogalmaztad meg? A valódi problémára kérdeztél rá? Értelmes a kérdés? Mert idétlen kérdésre, idétlen választ ad a társas. Mint pl. Felkel holnap reggel a Nap?

ÚTMUTATÓK